Jamen vem fan är jag?

Jag läste en kommentar på ett utav mina inlägg för någon dag sedan och det var en tjej som ville veta mer om vem jag är och vad jag gör egentligen, så jag tänkte ge mig på att skriva ett inlägg och berätta om mig själv.

Postat av Maria:

"Är en trogen läsare av din blogg...men vill veta mer om dig...Bor? Familj? Vad sysslar du med? Jobb? Plugg? Vad gör familjen? Intressen? Musiksmak? bil? m.m. Skulle vara roligt att som sagt få veta lite mer om dig..Annars en trevlig blogg!"


Jag är född i Luleå där vi bodde - med undantag för några månader i Göteborg och Österrike när jag var 4-5 - tills jag skulle fylla 10.


Mamma som då jobbade på SIF fick ett jobb på Göteborgsavdelningen så det var bara att packa väskorna och flytta ner hit.

 

Jag pluggade (fast att säga att jag pluggade kanske är att ljuga?) på bygglinjen inriktning murare/plattsättare på Bräckegymnasiet och just nu är jag fritidsforskare (för att det låter bättre än arbetslös) men söker jobb inom plattsättarbranschen. Får jag inget jobb sätter jag mig kanske i skolbänken igen och läser till inredningsdesigner eller liknande.

 

Mina föräldrar då? (som är så underbara att de inte har gett mig syskon, thank god! ;))


Vi har en grymt nära relation och kan prata om allt. Mamma jobbar på Unionen, ett fackförbund, med att svara på frågor och lägga upp förhandlingar åt deras medlemmar.

 

Pappa vikarierar som barnskötare efter att ha varit svetsare, billackerare, webdesigner och lite annat småpyssel.

 

På fritiden är jag mycket "hemma" på Rockbaren tillsammans med mina närmsta vänner.

Jag tycker om att fota men min kamera är så jävla komplicerad så jag fattar liksom inte riktigt, haha :)

 

Mitt hästintresse har format mig som person väldigt mycket, att känna de hästarna jag lärt känna under mina år i stallet har betytt oerhört mycket för mig. Jag har ridit i lite drygt elva år och planerar inte att sluta förrän jag inte längre kan rida.

 

Och ja, en bil har jag! En gammal sketen Audi 100 -87. Hon heter Mimmi (precis som farmor) och luktar pensionär (också, precis som farmor).


Jag ber om ursäkt för det läskigt fula inlägget men för att jag skulle få styckesindelningar alls var jag tvungen att kopiera in allt i Word för att det skulle funka. Fattar inte varför den bråkar med mig sådär ibland?


Uppdragsboken nästa!/Underbart

14:36



Elin lovade mig nyss att nu när hon gör mig sällskap i fritidsforskningen så ska vi köpa boken Uppdraget: boken som förändrar ditt liv, av Fredrik Colting. Äntligen!
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9197488240

Jag kommer, när boken är inhandlad och påbörjad, att blogga om uppdragen här. 
Vad jag känner inför uppdraget, hur det gick och vad jag känner efteråt. De uppdragen jag och Elin får utföra tillsammans kommer att fotograferas och bilderna kommer upp här!

Igår, då? Satt på Rockbaren.
Kom hem, tog av mig jackan, tyckte att jag fick ett sms och kollade.
"Jag gissar att du åkt hem?"
Ja det hade jag ju men det löste sig snart. Jag tog en taxi tillbaka till stan (för hans pengar) och blev överfallen av en galning i mitt försök att ta av mig jackan.
Det var underbart.
Åh vad det är skönt att äntligen, äntligen, vara ett mirakulöst mellanting och vilja åka ner till stan för att bara vara där utan att ställa jobbiga frågor. 
Det är skönt att ligga i soffan och pilla i håret på varandra och skratta åt idiotiska saker som jag tror att bara vi fattar. "Vi måste nästan uppfinna ett ord för hur fantastiskt dumt det här är.":
Ett slags decilitermått där strecken säger "Pyttelite" - "Medel" och där mellan är det liksom bara lite suddigt och så står det "Där mellan". Klockrent!

Jag vet några stycken som fortfarande skulle säga att jag är dum i huvudet om de visste. Snälla gör inte det.
Snälla förstå vad jag försöker säga här.


??

Jag hade tänkt skriva ett jättelångt inlägg men det blev skit, så jag låter bli.

RSS 2.0