fantastiskt fantastisk och underbart underbar.

Hur kan du bara kliva ut från en bar och in i mitt liv, bara ändra på allt? Allt jag sett som konstigt, skumt eller udda är nu så naturligt och fantastiskt. Du är fantastisk.

Många i min närhet tycker att jag är fullständigt galen som gör det här men jag tycker om att vara galen och om det är ett sådant misstag som de tror så är jag glad att jag får göra det själv.
Jag är glad att få uppleva det jag gör just nu och jag hoppas mer än någonsin att de som känner mig bäst, minst vet vad jag ska göra nu. Jag hoppas mer än någonsin att alla andra ska ha fel och att jag har rätt. För en gångs skull.
Den här gången hoppas jag innerligt att jag för en gångs skull kan ta ett till synes kanske dumt beslut och få det att bli rätt, om än bara för ett tag. Om än bara för en natt till. Förhoppningsvis många fler.. För vad det här nu är så tycker jag om det.


dirty old man

03:07

om en timme, ungefär, går min buss. jag ska till stan och träffa Morris. varför i helvete åker man till stan klockan kvart över fyra på morgonen, undrar ni ju då? jag vet inte heller. jag fattar ingenting, jag vet bara att jag så gärna vill åka, bara ligga i hans soffa tills på onsdag och ha det så jävla bra. 

åh jag känner mig så harmonisk just nu. inte det mista störd på att åka ut mitt i natten hem till en sovande Morris.

dig, dig, dig och lite mig

02:44


vaknade i morse ur en dröm om dig, la mig och tittade i taket och tänkte på dig en stund och klättrade sedan ur din säng och la mig hos dig på soffan.
jag tänker för mycket på allt det här (med min snygga hjärna) men jag får dig inte ur huvudet, babe..

Att cykla mot rött blir okej.

http://www.gp.se/nyheter/valet2010/1.442727-cykla-mot-rott-blir-okej

Som om det inte redan är livsfarligt att vara i närheten av galna cyklister?

Jag vet inte hur många gånger jag varit i stan och nästan blivit påkörd av cyklister som susar fram, som om deras liv stod på spel.
En bil hör man komma, även om den kommer bakifrån. En cykel hör man knappt. Speciellt när de inte har vett på att använda plingklockan. (Därför ropar jag alltid "PLINGELING!" när någon cyklar förbi nära utan att plinga)
De verkar liksom tro att de kan gena och kapa hörn hur mycket som helst och därmed cykla runt på gångbanorna som vildar, medan de blir arga och försöker köra över människor som kanske inte tänker på att de har råkat glida över på cykelbanan.
Och om de nu ska få rätt till att cykla mot rött vid högersväng och även cykla mot enkelriktat så lovar jag att jag kommer att försöka ta varenda jävel på cykel med bildörren. (De ger dessutom 100 poäng. 150 p om de är över 60 år gamla, ytterligare 30 p om de har en sådan där skitful cykelkorg på styret. Gärna med en hund i, som i sig själv ger 50 poäng.)

RSS 2.0